Religieuze diensten

Religieuze vieringen en de verering van Onze Lieve Vrouw ter Linde maken tot op heden onderdeel uit van de bijeenkomsten in de Kruisherenkapel. Het doorgeven van het religieuze gedachtegoed wordt beschermd en uitgevoerd door Stichting Kapelgemeenschap Ter Linde. Zij dragen behoedzaam zorg voor de organisatie en het geven van inhoud aan verschillende bijeenkomsten rondom spiritualiteit en bezinning.

Iedere zondag vieren zij het leven in de Kruisherenkapel. Deze vieringen zijn heel divers van inhoud en opzet en worden regelmatig muzikaal ondersteund door het Ter Linde Koor, Koor Mistral, een kwartet, cantor of liederen via de geluidsinstallatie. Ook dragen zij zorg voor de meditatievieringen op donderdagavond.

Voor meer informatie over de Stichting Kapelgemeenschap Ter Linde kunt u terecht op hun

website: www.kapelgemeenschap.nl

Uiteraard is de Mariakapel dagelijks geopend tussen 08.30 en 16.30 uur voor gebed en/of voor het aansteken van een waxinelichtje of noveenkaars.

Gespreks-, meditatie-, geloofsgesprek groepen vinden een goede thuisbasis in de Kruisherenkapel.

Daarnaast kunnen er ook nog religieuze afscheidsvieringen plaatsvinden in de Kruisherenkapel. Pastoor van de Laar van de Parochie Sint Petrus ondersteunt de Stichting Kruisherenkapel hierin.

Wilt u ook graag een activiteit met een spiritueel karakter of een bezinningsbijeenkomst organiseren in de kapel? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts