Jubilea & Recepties

‘Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen’

Nadert u binnenkort een zilveren of gouden huwelijk? Is er een medewerker binnen uw bedrijf al 25 jaar in dienst en wilt u diegene eens in het zonnetje zetten? Of heeft u een mooie mijlpaal behaald met uw bedrijf, bijvoorbeeld een 10-jarig bestaan?

Bij de Kruisherenkapel kunt u het allemaal vieren. We staan graag samen met u stil bij het belangrijke moment dat gevierd mag worden en zorgen er graag voor dat deze dag fantastisch wordt. We bespreken samen uw wensen en ons team staat garant voor een onvergetelijke dag, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen. Of het nu gaat om een groot gezelschap in de Kruisherenkapel of een klein gezelschap in onze Tuinkamer, ons professionele team staat graag voor u en uw gasten klaar. De locatie wordt passend ingericht, afgestemd op uw bijeenkomst en ook de catering kan geheel volgens wens samengesteld worden.

Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagd jubileum of geslaagde receptie zijn in de Kruisherenkapel aanwezig. Voor iedere wens hebben wij een passend aanbod.

Wilt u graag meer weten over de tarieven? Gezien de vele combinaties van mogelijkheden die de Kruisherenkapel biedt, zijn standaardtarieven niet beschikbaar. Wij maken voor u een offerte, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts