Evenementen & Cultuur

‘Cultuur is de levensstijl van een samenleving’

In de Kruisherenkapel ontmoet geschiedenis de toekomst. Het karakteristieke pand met de prachtige glas-in-loodramen draagt bijzonder bij aan kunst en culturele bijeenkomsten. Het gebouw straalt rust en eenheid uit. Of het nu gaat om een literaire bijeenkomst zoals een boekpresentatie, of om een lezing of culturele scholing, in de Kruisherenkapel wordt regelmatig stilgestaan bij allerlei soorten kunst en cultuur. 

Verschillende scholen maken jaarlijks gebruik van de Kruisherenkapel voor het vak ckv (culturele kunstzinnige vorming), maar ook voor de jaarlijkse diploma-uitreikingen voor de geslaagde leerlingen. Daarnaast worden er regelmatig lezingen gegeven en ook is er onlangs een boek verschenen over de glas-in-loodramen van de Kruisherenkapel, waar wij een steentje aan bijgedragen hebben.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor uw culturele bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts