Bruiloften

‘Echte liefdesverhalen eindigen nooit’

In de Kruisherenkapel vindt u een authentieke ambiance die geheel naar eigen smaak en stijl in te richten is, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De veelzijdige Kruisherenkapel heeft alles onder één dak. Samen met u stellen wij de perfecte bruiloft voor u samen. Geen vaste schema’s of arrangementen waaruit u moet kiezen. De dag wordt volledig op maat voor u samengesteld. Het is tenslotte de mooiste dag van uw leven.

Of u nu kiest voor een intieme ceremonie en bescheiden borrel met een klein gezelschap of u toch liever gaat voor een compleet verzorgd diner en een onvergetelijke feestavond tot wel 400 personen, op deze bijzondere trouwlocatie maken we voor elke wens en ieder budget een passend plan dat perfect aansluit bij de persoonlijke wensen.

Onze weddingplanner met oog voor detail staat samen met een enthousiast team voor u klaar om de meest bijzondere, maar ook zorgeloze dag voor u te organiseren op onze unieke en stijlvolle locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door de foto’s óf klik op de button hieronder om vrijblijvend een afspraak te maken.

Huwelijkfoto's in de Kruisherenkapel

Dat de Kruisherenkapel zich uitstekend leent voor huwelijksfoto’s ziet u bij de onderstaande fotoseries van huwelijken die eerder bij de Kruisherenkapel plaatsvonden.

Lieke Dekkers Fotografie:

Odiza Fotografie:

Twan Gevers Fotografie:

Simone Bijl Fotografie:

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts