Concerten & Voorstellingen

‘Toneel is op een moeilijke en bijzondere manier normaal doen’

Van klassieke concerten tot hedendaagse pop en van meditatieve klankconcerten tot countryconcerten, in de Kruisherenkapel in Uden vindt u het allemaal.

Of u nu komt luisteren naar een koor of komt luisteren naar opkomende pop-artiesten, de akoestiek van de Kruisherenkapel maakt elk concert en iedere voorstelling extra indrukwekkend.

Het historische karakter van de kapel in combinatie met de mooie galm die de kapel van nature heeft, ontstaat er een unieke sfeer. Bij iedere gelegenheid/concert wordt de kapel weer anders aangekleed, met bijvoorbeeld spots om de kapel aan te lichten.

Wilt u een concert in de Kruisherenkapel bijwonen? Klik hier voor meer informatie over de concerten die op de planning staan. Wilt u een concert organiseren in de Kruisherenkapel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaCreativo

© Kruisherenkapel & ViaCreativo