Afscheidsdiensten

‘Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen’.

De Kruisherenkapel is een waardevol rijksmonument in Uden, waar iedereen welkom is, ongeacht of u wel of geen religieuze achtergrond heeft. Het stijlvolle en spirituele karakter van deze kapel draagt bijzonder bij aan een waardig afscheid. Omdat we daar aandacht, respect en persoonlijke ruimte zonder tijdsdruk aan toevoegen vormt dit geheel een bijzonder afscheid. 

We horen dan ook van mensen terug dat zij zich in de kapel welkom voelen en rust en vertrouwen vinden in zowel het gebouw als bij ons team dat met oprechte aandacht voor u klaar staat. Wij vinden het belangrijk dat ieder op zijn eigen wijze afscheid kan nemen, waarbij echt tijd genomen wordt voor persoonlijke verhalen en wensen. De Kruisherenkapel is een sfeervolle ruimte op zichzelf, die u ook volledig naar eigen wens kan inrichten. U kunt hierbij denken aan een traditionele opstelling of een meer informele setting. 

Daarnaast kunt u de Tuinkamer en aangrenzende Kruisgang reserveren als familiekamer (max. 60 personen). Hier kunt u eventueel samenkomen vóór het afscheid en/of na het afscheid. 

Aangezien het afscheid nemen van uw dierbare erg moeilijk is, denken we samen met uw uitvaartverzorger met u mee. Samen ontzorgen wij u om het afscheid tot een mooie, respectvolle en waardevolle herinnering te laten komen. Indien nodig adviseren wij u graag.

In de Kruisherenkapel beschikken we over verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor gebruik tijdens de afscheidsdiensten:

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts