Faciliteiten

De Kruisherenkapel is een sfeervolle ruimte op zichzelf, die u ook volledig naar eigen wens kan inrichten. U kunt hierbij denken aan een traditionele opstelling of een meer informele setting. Daarnaast kunt u de Tuinkamer en aangrenzende Kruisgang reserveren. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie terug, met betrekking tot de locaties en de verschillende ruimtes en mogelijkheden:

De "Kapel"

Afhankelijk van de bijeenkomst of soort evenement hebben we ruimte voor maximaal 525 personen. Het is mogelijk om 400 stoelen te plaatsen, en 125 staanplaatsen. 

Wilt u alleen zitplaatsen dan is 400 zitplaatsen de maximale capaciteit.

De Kruisherenkapel is voorzien van stoelen (geen kerkbanken). Dit maakt het mogelijk om naast de ‘standaard opstelling’ ook andere (intiemere) opstellingen te creëren. Door middel van verplaatsbare schermen kan de ruimte verkleind worden om zo meer accent te geven aan het bij elkaar zijn. In sommige gevallen kan het zijn dat er voor een complexe opstelling (dwarsopstelling) extra kosten berekend worden.

De Kruisherenkapel biedt veel mogelijkheden. We beschikken over een professionele geluidsinstallatie, een LCD-projector, 2 tv-schermen en 8 speakers, verdeeld over de Kruisherenkapel. Er zijn vele aansluitmogelijkheden waardoor er ook livemuziek mogelijk is. Daarnaast beschikt de kapel in het voorste gedeelte over een ringleiding voor slechthorende bezoekers.

Er is een lessenaar aanwezig evenals 3 bekabelde microfoons op statief, 3 draadloze microfoons en 3 draadloze headsets. We hebben onze eigen gespecialiseerde technicus in huis die u graag adviseert.
Voor meer informatie kunt u onze technische rider opvragen

Het is mogelijk om een opname te laten maken van uw afscheidsviering of elk ander evenement, tevens is het mogelijk om dit te streamen. De Kruisherenkapel beschikt over 2 (op afstand bestuurbare) full-hd camera’s en de benodigde opname-apparatuur om duidelijk beeld en goed geluid vast te leggen. Naast de camerabeelden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld fotopresentaties te verwerken in de opname/stream.
Voor meer informatie kunt u onze technische rider opvragen.

Naast de standaard verlichting is de verlichting in de Kruisherenkapel uit te breiden met diverse accu led spots welke in iedere gewenste kleur ingesteld kunnen worden. Enkele sfeerbeelden kunt u vinden op deze pagina. Klik hier

Voor meer informatie kunt u onze technische rider opvragen.

De Kruisherenkapel is rolstoeltoegankelijk.

De Kruisherenkapel is voorzien van een mindervalidentoilet, 7 damestoiletten, 2 herentoiletten en 5 urinoirs. Deze bevinden zich rechtsvoor in de Kapel.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met een van onze locatiemanagers. Zij beantwoorden uw vragen graag. Klik hier

De "Tuinkamer"

Capaciteit tot 60 personen (uit te bereiden met overdekt terras en Kruisgang tot +/- 100 personen).

De Tuinkamer biedt veel mogelijkheden. We beschikken over een professionele LCD-projector en een geluidsinstallatie met versterkers en 4 plafondspeakers.

Er is een bekabelde microfoon op een statief aanwezig. We hebben onze eigen gespecialiseerde technicus in huis die u graag adviseert. Voor meer info kunt u onze technische rider opvragen.

Naast de standaard verlichting is de verlichting in de Tuinkamer en Kruisgang uit te breiden met diverse accu led spots welke in iedere gewenste kleur ingesteld kunnen worden. Enkele sfeerbeelden kunt u vinden op deze pagina. Klik hier

Voor meer informatie kunt u onze technische rider opvragen

De Tuinkamer is bereikbaar via de Kruisherenkapel en/of via een eigen (achterom)ingang. Ook is de Tuinkamer rolstoeltoegankelijk.

Bij de Tuinkamer en Kruisgang bevinden zich 3 toiletten en 2 urinoirs.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met een van onze locatiemanagers. Zij beantwoorden uw vragen graag. Klik hier

Bovenaanzicht
Akoestiek

Voor vragen of meer informatie:

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u de beschikbaarheid checken? Laat via onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuurt u liever een email of via de telefoon contact dan kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden. 

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts

WOrdt u ook vriend van de Kruisherenkapel?

U steunt hiermee de stichting Kruisherenkapel en daarmee kunnen we zorgen voor het onderhoud van onze prachtige kapel! 

Gebruik onderstaande QR-CODE 
of bezoek onze “vrienden” pagina.