Kruisherenkapel is voor nu de toekomst

Stichting Kruisherenkapel kan het niet alleen. Steunt u ons?

Kruisherenkapel voor nu en voor de toekomst

Het is een mooie gedachte; religieus erfgoed doorgeven aan volgende generaties. Helaas is dat in veel gevallen niet mogelijk. Het behoud van kerken en kapellen is een kostbare zaak. Met gevolg dat veel religieus erfgoed, bij een tekort aan fondsen en donaties, verloren gaat.

Kruisherenkapel Uden is aangekocht door ZorgGoed Brabant met als doel dit markant stuk Uden te bewaren voor de toekomst. Als nieuwe bestemming is gekozen voor een locatie voor evenementen met allure. Niet alleen het gebouw blijft op deze manier bestaan; ook wordt het gedachtegoed van de Kruisheren middels de nieuwe bestemming van de kapel doorgegeven. Een prachtig gedachtegoed, waarbij verbinding, verrijking en ontplooiing voorop staan. Dit wordt in de vernieuwde Kruisherenkapel voortgezet middels het onderbrengen van stijlvolle bijeenkomsten zoals o.a. recepties, symposia, concerten, beurzen maar ook huwelijken en afscheidsvieringen. In de kapel ontmoet geschiedenis de toekomst.
Stichting Kruisherenkapel staat er garant voor dat de kapel bewaard blijft voor de samenleving. Dit kunnen we echter niet geheel alleen. Daarbij hebben wij uw steun hard nodig.

Waarom zou u Stichting Kruisherenkapel steunen?

Uitgangspunt van Stichting Kruisherenkapel is om -zonder geldelijk gewin- het religieus erfgoed in stand houden. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat ook voor volgende generaties dit stukje historisch en karakteristiek Uden bewaard blijft. In een tijd waarin historische gebouwen vaak niet meer onderhouden kunnen worden en verloren gaan, maken wij ons hard voor het behoud van deze prachtige, en voor veel Udenaren, memorabele en betekenisvolle kapel. Indien gewenst kunt u de Stichting Kruisherenkapel hierin steunen door middel van een donatie. Wij waarderen uw donatie enorm -ongeacht de hoogte van het bedrag.

Wilt u ook een donatie doen?

Om een donatie te doen kunt u gebruik maken van de QR code, onderaan deze pagina of u kunt rechtstreeks een donatie doen via onze bankgegevens, vermeld u er dan a.u.b bij dat het om een donatie gaat. Onze bankgegevens: IBAN: NL 90 RABO 0145266508

Wij bedanken de volgende partijen voor hun steun

Naast de donaties die wij afgelopen jaar hebben mogen ontvangen -waarvoor enorme dank-, zijn er ook bepaalde bedrijven die de Stichting Kruisherenkapel ondersteunen op financieel gebied. Dit doen zij door middel van foundationovereenkomsten. Hieronder een overzicht van de bedrijven die er jaarlijks voor zorgen dat de Kruisherenkapel kan blijven bestaan. Wilt u er ook voor zorgen dat de Kruisherenkapel kan blijven bestaan? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag naar onze foundation brochure.

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts

WOrdt u ook vriend van de Kruisherenkapel?

U steunt hiermee de stichting Kruisherenkapel en daarmee kunnen we zorgen voor het onderhoud van onze prachtige kapel! 

Gebruik onderstaande QR-CODE 
of bezoek onze “vrienden” pagina.