Kruisherenkapel is GESCHIEDENIS MODERNE ELEGANTIE HART VAN UDEN RUST SERENITEIT EEUWENOUDE ARCHITECTUUR EIGENTIJDS INTIEM BRUISEND INSPIREREND GRENZELOOS

Contactgegevens

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Ondanks dat we hebben getracht zo compleet mogelijk weer te geven wat de mogelijkheden zijn in de Kruisherenkapel, kunnen we ons ook goed voorstellen dat u nog vragen heeft.  De mogelijkheden in de Kruisherenkapel zijn uitgebreid en veelzijdig en we bespreken graag welke wensen u heeft. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze locatiemanagers:

BereikbaarheiD

Gelegen te midden van het hart van Uden, Vanaf de A50 bent u binnen 5 minuten de Kruisherenkapel. Rondom is er voldoende parkeergelegenheid. De Kruisherenkapel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Kruisherenkapel ligt aan de rand van het centrum waardoor het van alle kanten goed te bereiken is. Wilt u een bezoek aan de Kruisherenkapel combineren met een etentje of een overnachting, dan vindt u in het centrum daar vele gelegenheden voor.

cropped-Logo_schild.png
Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaConcepts

© Kruisherenkapel & ViaConcepts

WOrdt u ook vriend van de Kruisherenkapel?

U steunt hiermee de stichting Kruisherenkapel en daarmee kunnen we zorgen voor het onderhoud van onze prachtige kapel! 

Gebruik onderstaande QR-CODE 
of bezoek onze “vrienden” pagina.