JACQUES DELEMARRE

IN MEMORIAM JACQUES DELEMARRE

Met diepe droefheid nemen we afscheid van Jacques Delemarre, een geliefde (oud-)medewerker van de Kruisherenkapel, wiens toewijding en warmte onuitwisbare sporen hebben achtergelaten. Namens Stichting Kruisherenkapel willen wij zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen ontzettend veel kracht en sterkte toewensen om dit verlies een plekje te geven.

Jacques heeft zich gedurende lange tijd ingezet voor de Kruisherenkapel. Hij was niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een vertrouwd gezicht voor iedereen die de kapel bezocht. Gedurende de vele jaren waarin hij werkzaam was in de kapel, speelde hij een belangrijke rol in het behouden en doorgeven van het gedachtegoed van de Kruisheren. Zijn passie voor de Kruisherenkapel straalde door in elk detail van zijn werk.

Met een onvermoeibaar enthousiasme begeleidde Jacques talloze afscheidsvieringen en bijeenkomsten en zorgde hij ervoor dat iedere gast zich welkom voelde en ontzorgd werd. Zijn vriendelijkheid, perfectionisme, technische kennis en luisterend oor kenmerkte hem. Niets was hem te veel.

Ondanks dat Jacques eigenlijk al een tijdje zijn pensioenleeftijd had bereikt, kon hij ‘zijn’ Kruisherenkapel niet loslaten. De Kruisherenkapel en de band met de Kruisheren betekende voor hem meer dan werk. Hij heeft zich daarom nog lang met liefde en plezier ingezet voor de kapel.

Op 1 januari 2023 is Jacques officieel met pensioen gegaan, maar uiteraard stond hij nog steeds klaar om zo nu en dan nog eens in te springen, een klusje te doen of telefonisch vragen te beantwoorden. Hij was immers degene met de meeste kennis over de Kruisherenkapel. Helaas heeft hij te kort mogen genieten van zijn pensioen.

Moge Jacques rusten in vrede, en moge de Kruisherenkapel blijven stralen met dezelfde toewijding en liefde waarmee hij het zoveel jaren heeft verrijkt.

We koesteren de mooie herinneringen en zullen hem ontzettend missen.

Rust zacht, Jacques.

Adres:
KVK & RABOBANK:
Openingstijden:
MARIAKAPEL:
TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ontwerp & Realisatie: ViaVia

© Kruisherenkapel Uden